WhatsApp Wallpaper

WhatsApp Wallpaper 2.0

Personaliseer WhatsApp op jouw telefoon

VOOR

  • Leuk indien je het trucje niet kent

TEGEN

  • Weinig achtergronden
  • App voegt weinig toe

Niet bijzonder
5

WhatsApp Wallpaper is een aanvulling op 's werelds meestgebruikte gratis sms-dienst. Dit pakket bevat officiële achtergronden van de makers.

Installeer je WhatsApp Wallpaper dan verschijnt er een nieuwe functie bij het kiezen van achtergronden in de chat-app. Je drukt hiervoor tijdens een chat op de knop 'Menu' op je telefoon, zodat de instellingen verschijnen. Hier kies je voor 'Achtergrond' en nu krijg je de keuze tussen 'WhatsApp' en 'Galerij'. De nieuwe achtergronden zijn te vinden in de eerstgenoemde categorie.

WhatsApp Wallpaper offreert onder andere een paraplu, maanlandschap en enkele motiefjes met kleurtjes en vormen. Het zijn echter redelijk saaie achtergronden en wij raden dan ook aan een kiekje uit je eigen galerij te kiezen. Op 't net haal je trouwens even gemakkelijk plaatjes op, die je daarna ook gewoon uit de galerij plukt.

Deze wallpapers zijn alleen voor de echte WhatsApp-fans. Helaas zijn het er weinig (9 stuks) en bovendien heb je WhatsApp Wallpapers niet eens nodig voor het aanpassen van je chatscherm. Heb je net deze review gelezen en wist je niets van wallpapers in WhatsApp dan weet je het nu (en laat je WhatsApp Wallpapers links liggen).

Meeste downloads Wallpapers voor android

Meer
WhatsApp Wallpaper

Download

WhatsApp Wallpaper 2.0

Beoordelingen about WhatsApp Wallpaper